Catalaanse creativiteit en Haagse doortastendheid

Inmiddels werk ik al 7 jaar als Grafisch ontwerper en heb ik veel ervaring opgedaan binnen en ook buiten mijn vakgebied. Hierdoor heb ik een rijke skillset opgebouwd waardoor ik mijn klanten binnen verschillende disciplines van dienst kan zijn. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

http://giselleseguragelink.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_lightbulb.svg

Art Direction

Ik help klanten bij het vinden en ontwikkelen van de juiste ontwerp strategie. Ik overzie het grafische werk wat andere maken en kijk met een scherpe blik naar elk concept.

http://giselleseguragelink.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_pen.svg

Grafisch Ontwerp

Met kritisch oog, bedenk en ontwerp ik spannende uitingen. Van concept tot drukwerk. Dit doe ik met veel liefde en oog voor detail.

http://giselleseguragelink.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_smartphone.svg

UX/UI Design

Een goed product word gedragen door de juiste vorm van communicatie. Ik ontwerp complexere en simpele userinterfaces om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.

http://giselleseguragelink.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_photo.svg

Fotografie

Met veel passie en enthousiasme fotografeer ik voor opdrachtgevers en eigen projecten. Ik hou van kleurrijke fotografie en sfeervolle portretten.

http://giselleseguragelink.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_video.svg

Film & Editing

Voor grote en kleine klanten film ik interviews en korte filmpjes. Daarna monteer ik ze op pakkende wijze zodat elk filmpje een goed verhaal verteld.

http://giselleseguragelink.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_webpage_img_txt.svg

Webbouw

Ik ontwikkel uitdagende websites om zo een mooi totaal pakket aan te bieden voor de klant. Daarnaast helpt mijn programmeer kennis goed samen te werken met programeurs.

Niet alles wat ik maak is terug te vinden op mijn website. Wil je meer weten of zien van een specifieke discipline? Neem dan contact met mij op!

Neem contact op