Over de honderd –
terug naar de kern

De laatste paar maanden ben ik in samen werking met Eveline Bruijn van Art of Story, met veel liefde bezig geweest met het ontwikkelen van het concept en het ontwerpen van het nieuwe boek voor Roger Lenssen, Over de honderd -terug naar de kern.

Het is was een heel interessant en mooi ontwerp proces waarbij ik volledige vrijheid heb gekregen om een boek te ontwerpen zoals ik passend vond bij de 100 verhalen die in het boek te lezen zijn. Het vertrouwen van beide klanten was ongekend en dat heeft geresulteerd in een prachtig boek.

Van handgemaakte illustraties, foliedruk, duiken in speciaal papier en het staan aan de pers bij Edauw en Johannissen die fantastisch drukwerk hebben geleverd. Alles kwam in dit proces voorbij. Een echte droom voor elke ontwerper als je het mij vraagt!

‘Over de honderd – terug naar de kern’ verwijst naar de tijdloosheid in alle dingen. In 100 knikkers lopen we langs vier thema’s die ons het hele werkende leven  bezighouden: communicatie, ondernemerschap, leiderschappen persoonlijke ontwikkeling.

Dankjewel Eveline Bruijn en Roger Lenssen voor deze mooie kans.